Swingrock.be

Dance teachers for hire

Promofilmpje in wording...

vrijdag 29 november 2019

Even terug gingen de docenten van Swingrock.be op pad om materiaal op te nemen dat gebruikt zal worden voor een promotiefilmpje van Swingrock.be. Hier vind je alvast enkele sfeerbeelden van deze mooie namiddag in Leuven...

Binnenkort kunnen we met ons eigen filmpje uitpakken!

Complimentje

maandag 8 juli 2019

Het was super! Niemand had onze dans zo verwacht! We zijn super content dat we nog snel tot bij u zijn gekomen.

Een pasgetrouwd koppel over hun openingsdans. Doet ons veel plezier!

Batjes Torhout

maandag 17 juni 2019

Afgelopen weekend waren we present op Batjes Torhout, een koopweekend met als thema 'Back in Time'. Ideale setting dus voor maar liefst vier openluchtsessies Swingrock voor iedereen die er zin in had (tenminste, als de zon er ook zin in had ;-)).

Enkele acrofiguren

zondag 16 juni 2019

Uit de laatste cursus aan de KULeuven zijn er enkele filmpjes overgebleven die we graag delen met jullie. Hierin tonen we enkele eenvoudige acrofiguren.

Alors on danse: Swingcursus in Frankrijk

vrijdag 10 mei 2019

Van 30 juni 2019 tot 7 juli 2019 kan je je bij Wisper een week lang laten onderdompelen in de swingdans, héérlijk!

Elke dag dansen we in de voormiddag tot de lunch. In de namiddag ben je vrij voor een frisse duik in de rivier, een siësta, geluier in de schaduw van een boom, een uitstap in de omgeving ... 's Avonds gaan we weer de dansvloer op.

Je hebt geen ervaring of voorkennis nodig om deel te nemen, maar ook wie al eens een beginnerscursus volgde, zal zeker zijn gading vinden in deze cursus!

Heb je interesse in deze gezellige week in Sainte-Croix, neem dan snel een kijkje op de website van Wisper voor meer informatie.

two people dancing